Home

We kunnen nu 7 dagen in de week vers sperma verzenden!

Goedgekeurd bij het GRP, KGPS, IHW en AES

Talent voor de sport

Nieuws!

Meindert is op 25-02-2013 geboren bij de familie Merks uit Naarden. 
In februari 2016 is hij goedgekeurd voor de dekdienst. In februari 2017 werd hij uitgeroepen als dag kampioen.

Meindert is een zéér lieve hengst met pit. Hij is heel erg leergierig en zet zich altijd voor de volle 100% in! stokmaat:        171                               borstomvang: 197                                 pijpomvang:     24                                                                                                Gronings:     43,75%                             stap:             7 Verwant:       37,50%                            draf:              8 Veredelend: 6,25%                               stuwkracht: 8 Overig:          12,50%                            souplesse:   8  

Vader Meinhold:   Vader: Gerlinus Legaat Marco Polo Lanita Noberlina Garant (flipper) Woberlina Moeder: Gonda Experiment Monstergard    Ekspert Senorita Penia Irenus (alex 3 Dv 1481) Lenia         Moeder: Zouflaika   Vader:  Parcival   Koss El coronella Erona Erika Unitas Tosca Moeder:  Ducaat    Akteur                               Amor Jonkvrouw B Penia Onyx Pipette    
 
    
 
   

Leave a Reply